Rólunk

Rólunk röviden

30+ év tapasztalat tetőfedés terén

Cégünk valós szakmai tapasztalattal rendelkezik ács, tetőfedő, bádogos szakterületen. Szolgáltatásaink széleskörűek és mindent lefednek, ami a tetővel kapcsolatos. Bontástól a fedésig.

Díjmentes árajánlat

A felmérés menete: Telefonos egyeztetés, személyes felmérés, árajánlat, kivitelezés.

24/7 elérhetőek vagyunk

Ha gondja akadt, esetleg beázik régi tetője, hívjon és megpróbálunk mihamarabb segíteni.

Néhány szolgáltatásunk

Tetőjével kapcsolatban keressen bátran!

Ereszcsatorna kivitelezés

Több féle anyagból készült (alu, réz, horganyzott) ereszcsatornák kivitelezése, javítása kedvező áron!

Cserép fedések

Cégünk vállalja különböző tetőformák cserepes fedését beton cseréppel és kerámia cseréppel egyaránt szakszerűen kedvező áron!

Cserepeslemez tetőfedés

Cserepeslemez tetők kivitelezése minőségi anyagokból. Anyagbeszerzésben tudunk segíteni, de ha Ön szeretné megvásárolni az anyagot mi akkor is segítünk.

Palatető javítás

Régi palatetők felújítása, javítása cserepeslemezzel, trapézlemezzel, állókorcos fedéssel, akár bontás nélkül is. Ha szükséges, akkor a meglévő tetőszerkezetet megerősítjük.

Kérdése van?

Gyakori kérdések

Mikor tudnak munkát vállalni?

Cégünk folyamatosan vállal munkákat, amit az időjárás is nagyban meghatároz. Tetőfelmérést követően hozzávetőlegesen tudunk időpontot adni!

Ha küldök rajzot adnak ajánlatot?

Jobban szeretjük a személyes tetőfelmérést, mert a mások által kirajzolt tetők vagy régi tervrajzok sokszor pontatlanok vagy nem tartalmaznak olyan elemeket, ami az ajánlatadáshoz szükséges.

Hol található a cég?

Cégünk budapesti székhellyel rendelkezik, de az ország egész területén vállalunk tetőfedő ács és bádogos szakterületen munkát.

Mennyibe kerül az ajánlat?

Nem számítunk fel plusz költséget ajánlatadásnál. A telefonos egyeztetést követően, helyszínen pontos ajánlatot tudunk adni.

Iratkozzon fel ha kérdése van!